Geen producten (0)

Zou je dit ook willen?

Veroudering omzetten in verjonging? Verslapping van de huid tegen gaan?
Je gezicht fris én stralend? Dan kun je de volgende 3 dingen doen...

  1. Dure, populaire crèmes smeren die worden aangeprezen door bekende actrices en modellen
  2. Je laten behandelen met botox, fillers en injectibles of zelfs plastische chirurgie ondergaan
  3. Kiezen voor natuurlijke huidverjonging door je lichaam van binnen én buiten te voeden
Hoe bereiken we natuurlijke schoonheid?

Ik ga je meenemen in mijn 28-daagse cursus Natuurlijke Huidverjonging zodat ook jij dit bereikt! De cursus is gebaseerd op mijn persoonlijk Beauty-E-Bijbel. Interessant voor zowel voor mannen als vrouwen! Stap voor stap zal zal ik je laten wennen aan je nieuwe levensstijl, waarbij puur genieten en gelukkig zijn met jezelf op nummer 1 staat. Je zal zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen, wat zie jij er goed uit! Zij zien iets maar weten niet precies wat zij zien. Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad. s'Ochtends fit wakker worden en s’avonds heerlijk in slaap vallen. En meer op een dag kunnen doen, zonder dat het je teveel energie kost maar je er juist fitter van wordt. Dat willen we allemaal toch!
 

Kijk voor info en bestellen

Anouk Smulders is fan van de behandelingen van Evelien

 

Ook topmodellen krijgen rimpels, zo ook Anouk Smulders. De 38-jarige Holland's Next Top Model presentatrice is een natural beauty, maar doet er dan ook veel voor om mooi oud te worden. Het geheim van haar stralende en jeugdige uitstraling ligt namelijk in Brabant.

Iedere 6 weken rijdt het ex-topmodel meer dan 100 kilometer naar het dorpje Chaam waar ze zich bij Résidence de Beauté laat behandelen door schoonheidsspecialiste Evelien.
 

"Ik rijd al jaren speciaal naar Chaam omdat ik weet dat mijn huid daar in beste handen is. Ik vond mijn huid ouder en grauwer worden, iets wat wij allen niet willen. Nu heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik definitief jonger en stralender vandaan kom".

Anouk Smulders
Fotomodel, beauty deskundige bij RTL boulevard en presentatrice van Holland's Next Top Model

______________________________________________________________________________________________

Bij een mooie verjongde huid hoort natuurlijk ook mooie verzorgde nagels. kijk voor een unieke nagelvijl die de ronding van je nagels precies volgt.